lijepa voditeljica

Nevena Rendeli hvali se sve većim trudničkim trbuščićem

19.07.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli nedugo nakon prvog rođendana njezinih blizanki Mare i Lee pohvalila se sretnom vijesti da će u prosincu po treći puta postati majka. Nevena trenutno ljetuje u Pirovcu gdje se odmora s bebicama, ali i pokazuje kako napreduje njezina trudnoća

Nevena Rendeli sve je nedavno iznenadila sretnom objavnom kako će ponovno postati majka. Sa suprugom Makom Vejzovićem nakon blizanki Lee i Mare na svijet bi u prosincu trebala donijeti njihovo treće dijete.

Snalažljiva mama trenutno odmara sa svojim vragolastim mezimicama u Pirovcu. Budući da suprug Mak još uvijek nema godišnji odmor, Neveni je od velike pomoći s curicama majka koja je rodom upravo iz malenog dalmatinskog mjestašca.

Poznata televizijska voditeljica redovito se putem Instagram profila hvali kako joj prolaze vrući ljetni dani, a pritom je u prvom planu i njezin trudnički trbuščić koji je sve veći i veći.

Sretna trudnica posljednjom fotkom posebno je oduševila obožavatelje, a ispod nje je opisala svoje ovogodišnje ljetovanje. 'Žene na rubu živčanog sloma, tak se zove ovogodišnje ljetovanje, a izgleda kao idila jel' da?', našalila se Rendeli koja je time htjela dati do znanja da nije lako držati sve konce u rukama, pogotovo s jednogodišnjim blizankama.

Nevena Rendeli Vejzović na predstavljanju prirodne linije za njegu kose Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo