IZNENADILA SVE

Nevena Rendeli Vejzović: 'Istina je, ponovno sam trudna!'

04.07.2018 u 09:39

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon što su blizanke Mare i Lea proslavile prvi rođendan voditeljica Nevena Rendeli Vejzović s javnosti je podijelila sretnu vijest - u prosincu će roditi još jednu djevojčicu. Ova vijest iznenadila je sve jer je, kako je otkrila, ovoga puta ostala trudna prirodnim putem

Zahvaljujući širokim, lepršavim haljinama voditeljica Nevena Rendeli Vejzović uspjela je u tajnosti održati svoju drugu trudnoću sve dok nije sigurno ušla u drugo tromjesečje. Čak ni na fotografijama iz New Yorka, iz kojeg su se ona i suprug Mak Vejzović vratili samo nekoliko dana prije prvog rođendana njihovih blizanki Lee i Mare, onome tko nije znao sretnu vijest trudnički trbuščić nije bio vidljiv.

'Istina je, ponovno sam trudna! Spoznaja da sam spontano ostala u drugom stanju kada su naše blizanke Lea i Mare imale osam mjeseci bila je, u najmanju ruku, golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje', otkrila je ekskluzivno za najnoviji broj magazina Story poznata voditeljica, dodavši kako im u prosincu stiže još jedna djevojčica.

Nevena Rendeli Vejzović ostala je trudna kada su njihove blizanke imale tek osam mjeseci, a trudnoća je sve iznenadila jer su Lea i Mare začete medicinski potpomognutom oplodnjom, dok je ovoga puta riječ o trudnoći prirodnim putem.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada u prosincu stigne novi član obitelji, Nevenina treća kći, a Makovo peto dijete, budući da on iz bivšeg braka ima sina i kćer, u svemu će im i dalje puno pomagati cijela obitelj.