RIJETKI TRENUCI

Nevena Rendeli fotografijom poručila: 'Ne odustajemo od njih'

26.09.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Kako pronaći vrijeme za sebe i pobjeći, barem nakratko, od svih obaveza, zna dobro voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je sa suprugom Makom Vejzovićem odlučila popiti jutarnju kavu na miru. Dok su njihove blizanke vjerojatno spavale, Nevena i Mak su se iskrali na krov zgrade u kojoj žive i, unatoč kiši, uživali u pet minuta namijenjenih samo njima

Često se, s rođenjem djece, događa da supružnici svoje potrebe i ljubav stave na drugo mjesto. Jednostavno, svijet se više ne vrti oko njih, već oko malih bića kojima je potrebno pružiti svu ljubav.

No za očuvanje braka i ljubavi ipak je potrebno naći i odvojiti barem trenutak, a to dobro zna i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, koja je krajem lipnja postala majka blizanki Lee i Mare.

Iako briga oko njih zahtijeva puno više obaveza od onih koje imaju roditelji s jednim djetetom, Nevena i njezin suprug Mak Vejzović uvijek se potrude pronaći barem pet minuta za sebe - bilo da se 'iskradu' u Gavellu na predstavu, bilo da ispijaju brzinsku kavu na krovu zgrade u kojoj žive.

Nevena Rendeli uz majku i blizanke na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Rijetki su ti trenuci za prvu jutarnju kavu u miru, ali ne odustajemo od njih, makar padala kiša po nama', poručila je Nevena Rendeli Vejzović uz objavljenu fotografiju na Instagramu.

  • +16
Nevena Rendeli i Mak Vejzović otplovili na vjenčanje na Kornate Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL