NOVI I STARI NASLOVI

Netflix najavio sve novitete za iduće mjesece

26.09.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Globalno Netflix događanje Tudum: A Netflix Global Fan Event održalo se u subotu, 24. rujna i obožavateljima omogućio nevjerojatno putovanje oko svijeta

Virtualno događanje je bilo prepuno ekskluzivnih vijesti, dotad neviđenih snimaka, najava i premijera, kao i pojavljivanja kreatora i zvijezda koje stoje iza svima omiljenih Netflix serija i filmova.

Ovo su neke od najzanimljivijih informacija otkrivenih tijekom Tudum događanja:

Predstavljena je jeziva, detektivska limitirana serija The Watcher redatelja Ryana Murphyja u kojoj će se pojaviti Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale, Mia Farrow i drugi.

Melissa Roxberg i Josh Dallas iz serije Manifest najavili su četvrtu sezonu obožavateljima omiljene serije koja će na Netflixu biti dostupna 4. studenog 2022.

Never have I ever Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Svima omiljeni kaotični tinejdžeri se vraćaju u četvrtoj i posljednjoj sezoni serije Never have I ever koja na Netflix stiže 2023.

The three-body problem dramatična je serija inspirirana književnom trilogijom koja govori o tome što se događa kada čovječanstvo otkrije da nismo sami u svemiru. Serija će na Netflixu debitirati 2023.

Četvrta sezona globalno popularne serije You na Netflixu će izaći 10. veljače 2022.

Vikings: Valhalla Izvor: Društvene mreže / Autor: netflix

U drugoj sezoni serije Vikings: Valhalla legendarni heroji Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter i Harald Sigurdsson pružaju posljednji očajnički otpor protiv Olafa i njegovih ratnika.

Posljednja sezona serije Dead to me svoju će premijeru na Netflixu imati 17. studenog 2022. 

VIKINZI: VALHALLA

[FOTO] Za snimanje treće sezone popularne Netflixove hit serije, Dubrovnik se pokazao savršenim odabirom

Pogledaj galeriju