ZLATNI STUDIO

Nesebična Doris Pinčić svoju nominaciju za nagradu pripisala cijelom timu

12.12.2020 u 10:07

Bionic
Reading

'Dobili smo nominaciju za Zlatni studio', objavila je u subotu Doris Pinčić na Instagramu svoju nominanciju u kategoriji za najboljeg TV voditelja/voditeljicu

Obzirom da je nominaciju zapravo dobila ona, moglo bi se zaklučiti da se simpatičnoj voditeljici potkrala pogreška, no Doris jasno daje do znanja na što je mislila.

'Kažem DOBILI jer nagrade (nominacija je već nagrada) su uvijek zasluga tima ljudi koji podržavaju, grade, uče. Bravo svi mi, neka ovo bude vjetar u leđa da radimo još više, još predanije i da nikad ne odustajemo od puta kojim nas vodi srce ma koliko se nekad nelogičnim činio', objasnila je Doris i pokazala veliku zahvalnost prema timu koji ju je dočekao na Prisavlju.

Naime, nakon šest godina provedenih na RTL-u, Doris je početkom ove godine karijeru odlučila nastaviti na HRT-u. Iako je za RTL vežu ugodna iskustva, željela se okušati u nečemu novome pa se priključila timu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', uz koju je, kako je rekla, rasla.

Na državnoj televiziji Doris je brzo stekla brojne poklonike, a da je odluka o prelasku bila prava, pokazuje i ova nominacija na kojoj su joj već čestiali brojni obožavatelji, ali i kolega i mentor Davor Meštrović.

'To je to! Čestitam!', napisao joj je Meštar, a Doris mu je odgovorila 'Tim' i dodala emotikon srca.

'Ako mislite da zaslužujem nagradu link za glasovanje je u naglascima story-a na mom profilu. To su oni naglasci koje sam nazvala jednostavno 'srce'. Hvala vam!', zaključila je svoju objavu Doris, a mnogi su joj obožavatelji komentirali da su već glasali za nju.

  • +18
Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL