Zabava i užitak za sve uzraste

Nesavršeni robot Ron: Zagarantirana je zabava za cijelu obitelj

21.10.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Disney donosi neobičnu priču o još neobičnijem prijateljstvu između dječaka Barneyja i B-bota Rona.

Barney Pudowski je voljeni, ali pomalo čudan učenik 7. razreda srednje škole Nonsuch gdje teško sklapa prijateljstva. Nedostaje mu jedna stvar koja osigurava popularnost kod njegovih kolega u razredu: B*Bot, uređaj koji hoda, priča, digitalno je povezan i dizajniran da bude savršeno rješenje za snalaženje u školskim izazovima. B*Bot obećava da će vam biti „najbolji prijatelj iz kutije“. Prvog dana škole Barney, koji živi sa svojim dobronamjernim, ali rastresenim ocem, ekscentričnom bakom Bugarkom, Donkom i njihovom ludom kozom, brzo shvati da je bez B*bota osuđen na društveni Sibir.

Ron's Gone Wrong Izvor: Promo fotografije / Autor: Locksmith Animation

Shvativši da je Barneyjeva jedina želja za rođendan imati Bota, otac ga iznenadi s B*Botom po imenu Ron. Barney je oduševljen što su mu dani progona prošli, ali uskoro postaje jasno da nešto nije u redu s njegovim novim najboljim prijateljem. Ne samo da Ron ne zna ništa o svom novom vlasniku, njegov sustav je definitivno neispravan, a Barney shvaća da ga ništa ne može učiniti savršenim prijateljem. No, za razliku od ostalih Botova, Ron je beskrajno znatiželjan, duboko odan i odlučan podržati Barneyja. Dvojac razvija pravo prijateljstvo koje prkosi granicama tehnologije.

Animirani film Nesavršeni robot Ron, u distribuciji Blitza, pogledajte od danas u svim kinima, a ulaznice kupite online ili na blagajnama kina.

Pogledajte trailer: