SVE ZA ULOGU

Neprepoznatljiva Jennifer Garner: Transformacijom iznenadila sve

03.01.2018 u 09:50

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme o lijepoj holivudskoj glumici pisalo većinom samo zbog razvoda od kolege Bena Afflecka, Jennifer Garner namjerava to promijeniti. Nakon dugo vremena vratila se u filmski svijet, a sada je sve iznenadila fotografijom iz nikada snimljenog filma prije sedam godina

'Nova godina, nova ja.' Stoji to ispod fotografije koju je na Instagramu objavila holivudska glumica Jennifer Garner. No dok ne vidite fotografiju, te vam riječi zapravo ništa ne znače. Naime 45-godišnjakinja je objavila sliku iz 2011. godine, kada se pripremala za neku od filmskih uloga.

Lijepa Jennifer na fotografiji je u potpunosti neprepoznatljiva - dugu tamnu kosu zamijenila je kratka i svijetla, a na licu su joj brkovi i brada. Da ne znate o kome je riječ, zasigurno biste pomislili da se radi o mladom i zgodnom muškarcu. No njezine bademaste oči, po kojima je prepoznatljiva, odaju slavnu glumicu.

Za tu filmsku masku bio je zaslužan Rick Barker, a hashtagovima Jennifer je otkrila kako film, za koji se pripremala, na kraju nije snimljen jer je u to vrijeme već bila trudna s trećim djetetom u braku s bivšim suprugom Benom Affleckom.

  • +15
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi obožavatelji, kojih na Instagramu ima gotovo 800 tisuća, zaključili su kako Jennifer neodoljivo nalikuje glumcima Eddieju Redmayneu i Jamesu Francu.

Ben Affleck i Jennifer Garner - pomirenje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se posljednjih godina gotovo u potpunosti posvetila odgoju djece, Jennifer se uskoro vraća na ekrane. Posudila je glas za novi animirani film 'Amusement Park', koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, ima i ulogu u filmu 'Love, Simon', kao i u televizijskim serijama 'Llama, Llama' i 'Peppermint'.