oborio ju je s nogu

Nepopravljivi romantičar s originalnim poklonom: Jennifer Lopez je otkrila čime ju je Ben iznenadio za Valentinovo

14.02.2022 u 19:08

Bionic
Reading

Dan zaljubljenih nije propustio proslavit ni jedan od najpoznatijih zaljubljenih parova, a Jennifer Lopez otkrila je što joj je romantični Ben poklonio za Valentinovo i uspio je potpuno oboriti s nogu

Ben Affleck je pravi romantičar, a ovog Valentinova njegova djevojka Jennifer Lopez našla se u centru pravog romantičnog scenarija, nalik na one u njezinim filmovima. Naime, povodom Dana zaljubljenih Ben je Jennifer darovao video montažu njihovog zajedničkog, ljubavnog putovanja i to sve popraćeno taktovima njezine nove pjesme 'On My Way'.

'Gledanje tog videa navelo me na razmišljanje o putovanju prave ljubavi, neočekivanim preokretima, i da kada je stvarno, zapravo može trajati zauvijek,' napisala je 52-godišnja Jennifer u svom newsletteru u 'On the JLo', prenosi Harper's Bazar. 'Zbog ovog mi je srce doista zatitralo'.

Paru je ovo prvo zajedničko Valentinovo otkako su u travnju prošle godine obnovili svoju vezu, nakon gotovo dva desetljeća razdvojenosti. Zvijezda filma 'Marry Me' i dobitnik Oscara prvi put su bili u vezi 2002., a zaručili su se kasnije iste te godine, ali su vezu ipak prekinuli 2004. godine.

  • +7
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Video montaža kojom je Ben oduševio Jennifer sadrži isječke kada je par prvi put bio zajedno, uključujući kadrove iz njihove romantične komedije 'Gigli' iz 2003., događaje na crvenom tepihu i Jenniferin glazbeni spot 'Jenny From the Block', u kojem je Affleck također glumio. Pjesma 'On my way' koja prati spot također obrađuje tematiku prepreka i poteškoća koje je potrebno savladati prije nego li osoba pronađe pravu ljubav. ' Sve zvijezde koje sam vidjela / Sve pjesme koje sam pjevala / Sva piva koja sam popila / Sva šteta koju sam učinila / Samo sam prolazila kroz vrijeme / Nekako samo prolazila / Na putu tebi,' dio je riječi pjesme.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iza i Bena i Jennifer su neuspjeli brakovi, prije nego li su sreći pronašli jedno u drugome. Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem od 2004. do 2014., a par ima 13-godišnje blizance Maxa i Emme. Ben pak ima troje djece, Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (9) s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom je bio u braku od 2005. do 2018. godine.