OPUŠTENA STRANA KRALJEVSTVA

Neodoljivi prizori: Švedska kraljevska obitelj pohvalila se idiličnim ljetnim fotografijama

21.08.2018 u 15:52

Bionic
Reading

Poznati po uvijek originalnim i posebnim portretima, pripadnici švedske kraljevske obitelji podijelili su s javnosti najnovije službene fotografije na kojima su posebno oduševili najmlađi članovi palače

U seriji fotografija koje je snimio kraljevski fotograf pripadnici švedske monarhije pokazali su svoje opuštenu i nesvakidašnju stranu. Trema portreta je ljeto u Skandinaviji kojom su odlično prikazali kako se na sjeveru provode topli mjeseci.

72-godišnji kralj Carl Gustaf u društvu supruge kraljice Silvije pojavio se na fotografiji gdje pozira uz najstariju kći, princezu Victoriju koja će ga naslijediti na tronu. Uz njih su spremno pozirali i princezin suprug, princ Daniel, a osmjehivali su se i njihova šestogodišnja kćerkica Estelle te dvogodišnji sin Oscar.

The Crown Princess Family❤️

Objavu dijeli Swedish Royal Family💕 (@swedish_royals)

Kraljevski mališani pokazali su svoje zaigrano lice i u zasebnim portretima. Spontana fotografija na kojoj princeza Estelle grli mlađeg brata sve je oduševila. Iste je reakcije izazvao i solo portret princeze Estelle s bijelim ponijem.

Princess Estelle apparently loves horses😍🐴

Objavu dijeli Swedish Royal Family💕 (@swedish_royals)

Na službenim fotografijama švedskog dvora našao se i brat princeze Victorije, jedini muški nasljednik kralja Carla Gustafa. U društvu supruge princeze Sofije i dječice smjestio se princ Carl Philip, kojeg prozivaju jednim od najzgodnijih prinčeva na svijetu.

Fotografiranje nije zaobišlo ni treće dijete švedskog kralja, princezu Madeleine. Objavljena je zajednička fotografije njezine obitelji na kojoj se nalazi sa suprugom britansko-američkim poduzetnikom Christopherom O’Neillom i djecom princezom Leonore, princom Nikolom te najmlađom princezom Adrienne.

At Solliden earlier this summer. ☀️ Photo: Anna-Lena Ahlström

Objavu dijeli Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

  • +14
Švedska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia