BLISKE KOLEGICE

Neobično prijateljstvo: Što to veže Jennifer Aniston i Selenu Gomez

16.03.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Između njih su 24 godine razlike, no Jennifer Aniston i Selenu Gomez spaja mnogo više od same profesije. Evo kako je započelo ovo neobično prijateljstvo

Jennifer Aniston možda nema djece, no kao dio majčinske uloge mogao bi joj se komotno pripisati prijateljski odnos s mladom glumicom i pjevačicom Selenom Gomez, kojoj je idol, inspiracija i veliki uzor.

Zvijezda serije 'Prijatelji' i 25-godišnjakinja upoznale su se prije tri godine i od tada često naglašavaju koliko su bliske, a sve je započelo slučajnim susretom u toaletu prilikom dodjele filmskih nagrada.

  • +5
Jennifer Aniston na Oscarima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dotrčala sam u toalet, a unutra je bila Jennifer. Bila sam u šoku i tresla sam se. Ona je samo smireno pozdravila, a ja nisam znala kako reagirati pa sam izjurila prema izlazu. Jednostavno sam ostala zatečena', prepričala je Selena svoj prvi susret s omiljenom glumicom, čijem se radu i djelu divila od najranijeg djetinjstva.

Nakon toga službeno ih je upoznao zajednički menadžer koji je igrom slučaja u to vrijeme surađivao s obje poznate dame. 'Bio je to zapravo vrlo prijateljski susret jer smo imale zajedničku poveznicu. Stoga me brzo nakon toga pozvala i kod sebe doma. Organizirala je opušteno druženje, radile smo pizzu i bila je jako draga i pristupačna. Istovremeno mi je davala mnogo bitnih savjeta, a neki su bili važni za moje mentalno zdravlje', objasnila je Gomez, koja se još uvijek bori s anksioznosti i depresijom.

Isto tako, mlada glumačka i pjevačka nada nikada nije krila koliko je oduševljena svojom miljenicom i idolom. Često bi naglašavala koliko joj se divi, što u profesionalnom, što u privatnom smislu.

'Tijekom te dodjele nagrada bio je pušten i kratki video o Jennifer, a ja sam doslovno sve citate znala napamet i recitirala ih otvarajući usta. Tada su ljudi koji su sjedili oko mene zaključili da sam opsjednuta njome', prisjetila se lijepa brineta.

It's our little tradition ❤

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

'Pratim njezinu karijeru otkada sam bila osmogodišnja djevojčica i zaista je bilo posebno gledati je kako se transformirala za ulogu u novom filmu 'Cake'. Voditi stvaran i iskren razgovor s osobom koja ima tako veliko srce jednostavno je obilježilo moju cijelu godinu', stajalo je u jednoj objavi Selene Gomez na Instagramu prije godinu i pol, kada je Aniston promovirala svoj novi film.

Osim velikim nadahnućem i poticajom u karijeri, Selena svoju stariju kolegicu smatra i modnom inspiracijom, pa je tako nerijetko znala pohvaliti njezin istančan ukus i stil.

Zanimljivo je da se mlada glumica družila i s Justinom Therouxom, donedavnim suprugom Jennifer Aniston, no kako se prije nekoliko dana saznalo da je on zaluđen mladom glazbenicom Petrom Collins, Gomez je zauzela stranu. Odlučila je stati na stranu Aniston te je prestala pratiti Collins na Instagramu, iako je ona radila njezin videospot za pjesmu 'Fetish'.

Jennifer Aniston pokazala je svoj dom i u reklami za Smartwater Izvor: Profimedia / Autor: NN