EPK, CIAO, CIAO, CIAO!

Neno Belan ne krije oduševljenje zbog ponovnog okupljanja Fiumensa, a pokazao je i novi imidž

01.05.2021 u 10:23

Bionic
Reading

Maratonskim nastupom riječkih bendova pod nazivom 'EPK, ciao, ciao, ciao!' u petak navečer bez publike, s prijenosom putem društvenih mreža obilježena je završnica projekta Europske prijestolnice kulture. U Exportu je nastupio i Neno Belan sa svojim Fiumensima, koji je ovom prigodom pokazao i svoj novi imidž

'Prvi put se zajedno sastali i zasvirali nakon nevjerojatnih 8 mjeseci ničega, na probi u Baptističkoj Crkvi u Rijeci... Lijep filing', podijelio je Neno Belan svoje utiske s probe za završni koncert EPK u Rijeci.

Na koncertu su osim Belana i Fiumensa nastupili The SIIDS, My Buddy Moose, Boris Štok, grupa En Face, Grad i Let 3.

Zbog epidemioloških mjera, publika nije mogla biti na koncertu, ali je mogla pratiti događanje od 19.30 do 23.30 sati putem video streama, što je bila prilika da se šira publika upozna s novim Belanovim imidžom.

Naime, Belan je svojoj prepoznatljivoj trokutastoj bradici dodao brk i trenutno neodoljivo podsjeća na istarskog slavuja Elija Piska, no nastave li se koncerti ovom dinamikom, na sljedećem bi ga nastupu lako mogli zamijeniti za nekog od članova Leta 3.

  • +24
Završni maratonski online program EPK, ciao, ciao, ciao! Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Inače, Belanov brk nije od jučer, a na društvenim mrežama ga je inaugurirao u prosincu prošle godine, kad je objavio fotografiju s frontmenom Vatre Ivanom Dečakom.

Nadahnuće za Nenin novi izgled, vjerojatno nema veze ni s Letom 3, ni s Eliom Piskom, a ako uopće postoji, možda ga otkriva fotografija koju je objavio na Instagramu u listopadu prošle godine.

No bez obzira na izvor inspiracije za novi izgled, Neno je snimkom s probe oduševio svoje obožavateljice koje bi, s brkom ili bez njega, dale sve za jedan koncert, pa čak i za pola.