IGRA S KĆERI

Nemamo ga često priliku vidjeti u ovakom izdanju: Robbie Williams ponosno pokazao svoje sijede

10.03.2022 u 14:44

Bionic
Reading

Za razliku od nekih muškaraca u na svjetskoj javnoj sceni koji na sve načine pokušavaju prikriti svoje sijede ili ćelavost, glazbenik Robbie Williams odlučio je dostojanstveno stariti i pokazao da nema problema sa svime što nose godine

Glazbenik za kojim su u mladosti uzdisale brojne dame na pragu je 50-e, ali i daje izgleda fantastično. Robbie Williams edovito vježba, zdravo se hrani, a za super formu zaslužna su i njegova djeca koju dijeli s dugogodišnjom suprugom Aydom Williams.

Pokazala je to najnovija Instagram snimka na kojoj Robbie uživa u parku sa svojom trogodišnjom mezimicom Colette. No, snimka je otkrila još nešto. U vrlo opuštenom izdanju za dječje igralište, popularni glazbenik nije mario ni za svoju frizuru te je pokazao da ponosno nosi svoje sijede.

Iako je redovito vodio brigu o svom imidžu te brinuo da mu je frizura uvijek u skladu s njegovim žanrom muzike, sada se poznati Britanac opustio i odlučio za dostojanstveno starenje.

Robbie Williams Izvor: Profimedia / Autor: Martin Harris / Capital pictures / Profimedia

Nisu svi u Hollywoodu spremi pokazati svoje prirodno stanje, pa se kako bi zaustavili vrijeme odlučuju na razne tretmane bojenja kose, presađivanja kose te piju preparate protiv opadanja kose ili pak one za bujnost iste.

Jedan od najpoznatijih koji mnogo novaca ulaže u taj dio svoje beauty rutine je bivši nogometaš David Beckham.