'Renaissance' u LA-u

Nema tko nije bio: Beyonce okupila najveće face iz svijeta showbiza

08.09.2023 u 06:22

Bionic
Reading

Oduvijek je Beyonce bila poznata kao pjevačica koja voli raditi stvari sa stilom, no ovakvu rođendansku proslavu rijetko tko će moći nadmašiti. Na prepunom stadionu u Los Angelesu održala je koncert na koji su stigle najveće face iz svijeta poznatih i slavnih, baš svi su pjevali njezine hitove, a počast su joj odali i srebrnom bojom, baš kako je tražila

Ovo ljeto ispunjeno je vrhunskim koncertima, a brojni poznati jednostavno im nisu mogli odoljeti. Uz turneju Taylor Swift, koja je premašila sva očekivanja, milijuni sretnika diljem Amerike uživaju i u povratničkoj turneji pop dive Beyonce. Pjevačica je pokazala zašto je prati titula pop dive, a njezin rođendanski show posjetili su i brojni poznati te su joj tako odali veliku počast i otkrili koliko dobro poznaju tekstove koji već nekoliko desetljeća vladaju svijetom glazbe.

Jedan od koncerata u sklopu turneje odvio se 4. rujna, a taj je dan pjevačica napunila 42 godine. Brojne zvijezde stigle su u LA na njezinu rođendansku proslavu, a kako bi joj odali počast - nosili su srebrnu boju!

Među zvijezdama svoje su mjesto pronašli i Sussexi, usredotočeni na svoj cilj da budu dio većih događaja. Na stadionu SoFi u Los Angelesu iz VIP lože Harry i Meghan pratili su koncert Beyonce, a TikTokom kruži i snimka koja pokazuje koliko uživaju u hitu 'Crazy in Love'. Rasplesani Sussexi pokazali su svoj dosad neviđen plesni talent, a ovako opuštene nemamo ih često priliku vidjeti!

@thasklassy Imagine not being able to attend to beyonce concert because of optics. These teo are friking icons!!! #beyonce #princeharry #meghanmarkle #crazyinlove #sofistadium ♬ original sound - Matt

Profil glumice Kerry Washington na Instagramu otkrio je nekoliko poznatih lica koja je Beyonce okupila na koncertu, a Washington je pod dojmom sa svima snimala selfije za uspomenu.

Tako je otkriveno da su na koncertu u Los Angelesu, osim Sussexa, uživali Alicia Keys, Tyler Perry i Cynthia Erivo. Ipak, najveću pozornost privukao je selfi koji je glumica snimila s Kelly Rowland i Meghan Markle, otkrivši njihovo prijateljstvo.

Posebno iznenađenje publike u Los Angelesu izazvala je pjevačka legenda Diana Ross jer je uzbuđeno skakućući pjevačici otpjevala rođendansku pjesmu!

Na koncert su stigli i Kardashiani, točnije Kim Kardashian, North West, Kris Jenner i Corey Gamble. Ipak, najviše pozornosti ovaj put privukla je Kylie Jenner jer je rođendanski koncert popularne dive iskoristila da javnosti objavi svoju ljubav s holivudskim glumcem Timotheejem Chalametom. O njihovoj se povezanosti šuška već duže, ali poljupci i zagrljaji u VIP loži dali su svima jasnu potvrdu.

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Instagram je također otkrio prijateljstvo obitelji Kardashian s Jeffom Bezosom, a njegova zaručnica Lauren Sanchez snimila je selfi kako bi ovjekovječila trenutak zabave u backstageu.

Velika obožavateljica opusa Beyonce je i Vanessa Bryant te je bila na njezinom koncertu čak dvaput! U subotu je uživala s kćerima, a u ponedjeljak u pratnji Winnie Harlow. U videu objavljenom na njezinom Instagramu zapjevala je jedan od najvećih hitova - 'Drunk in Love'!

Na koncert je stigla i Katy Perry te je u posve srebrnom outfitu objavom na Instagramu odala počast kolegici, zahvalivši joj što se rodila i učinila svijet boljim mjestom.

Takozvani BeyDay pjevačica je proslavila radeći ono što najviše voli, a na pozornici ju je pratila kći Blue Ivy, kojoj je majka prepustila plesne točke i u njima naočigled uživa.