u windsoru

Nekoć su slavili vjenčanje Harryja i Meghan, a danas s njima ni ne pričaju

19.05.2024 u 14:57

  • +8

Uzvanici na vjenčanju Harryja i Meghan, 2018.

Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

19. svibnja 2018. princ Harry oženio je lijepu holivudsku glumicu Meghan Markle koja je zbog njega napustila karijeru i postala vojvotkinja. Vjenčanje se održalo u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor, a okupila su se i brojna poznata imena poput Oprah, bračnog para Clooney, Serena Williams, ali i kolege glumci s kojima se Meghan dijelila set serije 'Suits'

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bilo je jedno od najljepših kraljevskih vjenčanja ovog stoljeća, a prijenos vjenčanja na televiziji tada je pratilo najmanje 2 milijarde ljudi iz raznih dijelova svijeta. To, međutim, nije bila njihova prva razmjena zavjeta jer su nekoliko dana unaprijed imali privatnu ceremoniju razmjene zavjeta.

Na raskošnom vjenčanju nije se dalo ni naslutiti da će situacija između Harryja i Meghan s jedne te ostatka obitelji s druge strane izgledati ovako jer je svečanost bila obilježena emotivnim, ali neuobičajenim pristankom kralja Charlesa da buduću snahu odvede do oltara.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Markle je blistala odjevena u Givenchy vjenčanicu, a vjenčanje je bilo prožeto brojnim zaokretima u tradiciji kraljevskog vjenčanja.

Meghan i Harry na vjenčanju su okupili bliske prijatelje, no nije tajna da se s nekima danas više ni ne druže.

S godinama se krug prijatelja vojvotkinje sužava, a čini se da više nije bliska ni s teniskom zvijezdom Serenom Williams koju je zvala jednom od svojih najbližih prijateljica. Iako je Serena organizirala 'gender reveal' zabavu za Meghan 2019. godine, Meghan Markle nije prisustvovala istovjetnoj zabavi koju su organizirali tenisačica i njezin suprug Alexis Ohanian u kolovozu 2023.

Glavne zvijezde serije 'Suits' Patrick J. Adams i Gabriel Macht na reklami snimljenoj za Super Bowl otkrili su da više ne komuniciraju s bivšom kolegicom: 'Nisam komunicirao s njom osim što sam vidio njezinu veliku podršku ponovnom oživljavanju serije, i to je bilo jako lijepo', rekao je američki glumac Macht, koji je u seriji glumio Harveyja Spectera.

Također, Harry i Meghan su zahladili odnose s obitelji Beckham zbog straha da su Victoria i David odali neke tajne o njima. Zahlađeni odnosi rezultirali su time da se Sussexi čak nisu našli na popisu za vjenčanje najstarijeg sina Beckhamovih.

  • +8
Uzvanici na vjenčanju Harryja i Meghan, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: George Rogers / Sipa Press / Profimedia