sjećate li je se?

Nekadašnja Loto djevojka danas izgleda bolje no ikada

25.05.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Doris Vrandečić gledatelji su upoznali dok je izvlačila kuglice i donosila dobitke u popularnoj igri na sreću. Desetak godina bila je zaštitno lice Hrvatske lutrije. Otada se udala, promijenila prezime i postala majka danas 20-godišnjeg sina

I dok je njezina kolegica Suzana Mančić tugu igrača zbog gubitka ublažavala svojim atraktivnim izgledom i oblinama, aduti Doris Vrandečić kao loto djevojke bili su meki, nježni glas i ugodna pojavnost. Kuglice Lota Doris je zamijenila emisijama 'Televizija o televiziji', 'Akustikoteka', a onda se nakon 20 godina rada pred kamerama i javnosti, odlučila povući iza kamera.

'Taj posao mi je izazov i ne bih ga mijenala za onaj ispred kamera i stres koji to donosi', izjavila je u to vrijeme.

Doris Vučković je dugo bila voditeljica Službe za jezik i govor HTV-a, a sad je na mjestu spikera mentora. Godine 1995. osvojila je prvu Večernjakovu ružu za TV lice godine.

  • +3
Doris Vučković Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Profesorica logopedije u rodnim Pučišćima pohađala je školu za kamenoresce. I danas čuva svoje srednjoškolske umjetničke radove od kamena.

Uz svoj redoviti posao, na radost brojnog gledateljstva početkom 2014. godine vratila se u studio. Radi kao voditeljica nedjeljne emisije religijskog programa 'Mir i dobro'.

Njezin izgled nije se puno promijenio. Još uvijek izgleda mladenački i svježe. Ostala je vjerna svojoj prepoznatljivoj boji kose, a zadržala je i pozitivan duh jer joj osmijeh ne silazi s lica.