OKRENULA STRANICU

Nekada se opijala, drogirala i tulumarila danima, no danas Kate Moss živi sasvim drugačijim životom

11.06.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Kada je 90-ih postala jedna od najpoznatijih britanskih manekenki, omiljenio lice Calvin Kleina, ali i ostalih slavnih dizajnera, i sa supermodelima tog vremena, Naomi Campbell, Claudijom Schiffer i Cindy Crawford suvereno vladala modnim pistama, nije trebalo dugo da joj slava udari u glavu. Noćni provodi, 'podebljani' alkoholom, ali i drogama, narušili su joj imidž, a fotografije, među kojima i ona na kojima ušmrkava kokain, preplavile su medije

Svojedobno je bila kraljica noćnih izlazaka, osobito u Londonu, a čaša s alkoholom u ruci bila je sastavni dio svake snimljene paparazzo fotografije. No, nije samo alkohol bio konstanta u njezinu životu, već i droge, a mnogi se još uvijek sjećaju fotografije britanskog tabloida na kojima Kate Moss ušmrkava kokain.

No, čini se da se s godinama opametila, ali i smirila, pa je okrenula novu stranicu u životu. Nekada partijanerica, danas uživa u sasvim drugim stvarima, a priznaje kako više ne može ni dugo ostati budna u kasnim noćnim satima. Njezini dani kada je tulumarila sada su daleka prošlost, a Kate Moss danas odlazi u krevet i prije 23 sata, priznajući kako joj je potrebno barem osam sati sna kako bi drugi dan bila dobre volje.

  • +5
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

'U krpama sam do 23, a prije negoli zaspim pogledam Netflix. Upravo sam završila sa gledanjem 'Sex Education' i bilo je zabavno. Ujutro se budim oko 8, a loše sam volje i pospana u popodnevnim satima ako tu noć nisam odspavala barem osam sati', priznala je Kate Moss.

46-godišnjakinja je otkrila i kako umjesto razuzdanih noćnih tuluma i ispijanja votke, danas redovito vježba jogu zahvaljujući kojoj se osjeća dobro, a o svojim dnevnim rutinama progovorila je za magazin Elle: 'Moja rutina, kada je o vježbanju riječ, počinje ujutro s jogom. Instruktor joge dolazi u moju kuću, gdje imam i malu teretanu i Peloton bicikl, no ne koristim ih često. Upravo mi joga pomaže da se bolje koncentriram, ali i da se bolje nosim sa svakodnevnim stresom.'