pjevaju skupa

Nekad su se svađali: Alen Islamović otkrio u kakvom je odnosu s Mladenom Vojičićem Tifom

28.04.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Legendarni pjevač radi punom parom. Trenutno snima album s '4asa' i nastupa s 'Bijelim dugmetom'. Ususret njihovom koncertu u Frankfurtu, progovorio je o svom odnosu s još jednim frontmenom kultnog benda s kojim će nastupiti na koncertu u Njemačkoj

'Svi smo živi, zdravi, svi smo željni svirke, muzike, koncerata, raje. Sada funkcioniramo kao švicarski sat. ', kratko je kazao Alen Islamović za Avaz.

Prisjetimo se, u kolovozu prošle godine Mladen Vojičić Tifa je zbog Islamovića demonstrativno napustio pozornicu tijekom koncerta u Beogradu, za vrijeme izvođenja pjesme 'Ružica si bila'. Tifa je trebao otpjevati svoj dio pjesme, no Alen se ubacio i zbog toga je navodno poludio. Bacio je bubicu na scenu i istrčao s bine, a potom je otišao i navodno govorio: 'Što će on meni upadati u pjesmu'.

To nije prvi put da se dogodio sukob između dvojice proslavljenih pjevača. Naime, 2018. godine posvađali su se na koncertu u crnogorskoj Budvi na Staru godinu, također zbog toga što je Islamović otpjevao Tifinu dionicu, (na što mu je Tifa opsovao majku), navodno je došlo i do fizičkog sukoba. Inače, sukobi unutar grupe traju od samog osnutka. Prve su trzavice počele 1984. godine kada je bend napustio Željko Bebek, navodno zbog neslaganja s Bregovićem.

  • +3
Alen Islamović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX