rijetko je se vidi

Alen Islamović otkrio tajnu zašto mu se supruga ne voli pojavljivati u javnosti: 'Nikada nisam vršio pritisak treba li biti sa mnom ili ne'

18.03.2022 u 17:46

Bionic
Reading

Legendarni vokalist i član kultne grupe Bijelo dugme sprema se za izlazak nove pjesme 'Znak', prve s novog solističkog albuma. Ima, kazao je, većm dogovoren veliki broj koncerata po moto skupovima i festivalima. Alen Islamović ima veliku obitelj, suprugu, dvije kćerki i troje unučadi. Otvorio je dušu i pričao o detaljima iz privatnog života

'Unučica me otkrila na televiziji te je slušala pjesmu 'Aida'. Sada sam im čovjek koji je iskočio iz crtanog filma. Čudno joj je što sam na televiziji, a tu sjedim pored nje. Nekoliko sati provedenih s njima u jednome danu je predivan odmor. Sretan sam što sam djed', rekao je Alen Islamović za Blic. Svoje unuke je, kaže, razmazio.

'Srednjem unuku uvijek nešto moram kupiti, bombone ili čokoladice. Pozovem ga da mu kažem kako sam mu nešto kupio, ali da mama ne smije znati. Čim izvadim te kutijive bombona, odmah sam mu super', rekao je pjevač.

Sa suprugom Marjanom Alen je o njezine 16. godine, a u braku su 42 godine. Ona se izbjegava pojavljvanje u javnosti. 'To je bila njezina odluka, nikada nisam vršio pritisak treba li biti sa mnom ili ne. Kada sam privatno negdje i netko nas fotografira, shvaća sve jer joj je jasno što znači biti javna ličnost. Našla se u nekim situacijama u medijima, ali to je ne zanima', kazao je.

Islamović koji posljednjih 20 godina ima samostalnu karijeru dotaknuo se i suradnje s Goranom Bregovićem. Na tu temu ima samo lijepe riječi i nije mu bio prevelik pritisak doći na mjesto glavnog vokala U Bijelo dugme nakon Željka Bebeka i Tife. 'Goran je za svaku pjesmu pričao samnom i pitao me što mislim. Svaki koncert trčim 90 minuta i to on cijeni, zato je naša suradnja jako dobra i čvrsta te će trajati još dugo', tvrdi.

  • +3
Alen Islamović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Pričao je i o konzumaciji droga koje on nikad nije konzumirao. 'Ja sam sportski tip. Odrastao sam u malom gradu i imao sam stotinu nadzornih kamera, od susjeda, do policije. Gdje god sam se okrenuo imao sam problem, nisam se imao gdje drogirati', ističe Islamović.