IMA LI ISTINE?

Odgovorila na zle komentare: Jennifer Lawrence progovorila o plastičnim operacijama

28.11.2023 u 13:20

Bionic
Reading

Već duže vrijeme kuloarima kruže glasine kako se 33-godišnja Jennifer Lawrence podvrgnula estetskim zahvatima. Prema tim pričama, ne samo da je operirala nos, već je navodno uklonila i višak kože na kapcima, a sada je o svemu sama progovorila

Slavna oskarovka Jennifer Lawrence dobila je priliku postati novinarka na jedan dan. Zahvaljujući magazinu Interview iskusila je kako je to intervjuirati slavne, točnije odraditi intervju s influencericom i poduzetnicom Kylie Jenner, a tijekom razgovora njih su se dvije dotakle raznih tema.

Najzanimljivija od svih tema zasigurna je bila ona vezana uz estetske zahvate, osobito jer se već duže šuška kako je 33-godišnja Jennifer Lawrence pala pod nož i operirala nos, kao i uklonila višak kože s kapaka.

Koliko ima istine u svim tim pričama otkrila je sama Jennifer i to nakon što je Kylie Jenner priznala da je povećala grudi. Njih su dvije potom pričale o trajnom iscrtavanju usana, na što je Lawrence rekla:

Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Nevjerojatno je što šminka može učiniti, jer radim s Hungom Vanngom koji iscrtava usne. Nazivam ga svojim plastičnim kirurgom jer su svi, u posljednjih nekoliko mjeseci otkako radim s njim, uvjereni da sam operirala oči.'

Nakon toga je rekla kako nikada nije imala niti jedan estetski zahvat na svome licu i otkrila kako se tajna zapravo krije u make-upu.

JENNIFER LAWRENCE

Laska figuri: Ovako dobru verziju male crne haljine dugo nismo vidjeli

Pogledaj galeriju

'Glumiti sam počela s 19 godina, tako da stalno dobivam slike prije i poslije, od svoje devetnaeste do tridesete godine. Sada sam odrasla, smršavjela sam u licu i lice mi se promijenilo jer starim. Govore da sam operirala nos, ali nisam', bila je iskrena Jennifer Lawrence.