BAŠ SE PROMIJENILA

Biste li prepoznali ljepoticu iz 'Twin Peaksa'?

09.11.2014 u 15:48

Bionic
Reading

Za Larom Flynn Boyle uzdisali su mnogi dok je glumila Donnu Hayward u kultnoj seriji 'Twin Peaks'

Iako je nekad bila među najtraženijim glumicama, 44-godišnju Laru rijetko možemo vidjeti u javnosti, a nažalost i na filmu ili TV-u.

Kako se nedavno pojavila vijest o snimanju nastavka kultne serije Twin Peaks, mnogi su se odmah zapitali hoćemo li vidjeti neke od glavnih protagonista, između ostalih i Larinu Donnu.


Lara Flynn Boyle nekad

Prema nekim izvorima, tvorci serije David Lynch i Mark Frost razmišljaju ponovno angažirati Moiru Kelly, koja je igrala Donnu u prequel filmu Twin Peaks: Fire Walk With Me. Serija od devet epizoda trebala bi se početi prikazivati 2016. na Showtimeu, a kako se šuška, neke likove ponovno ćemo vidjeti.

O Lari se u posljednje vrijeme pak najviše pisalo zbog plastičnih operacija kojima se podvrgnula te tako potpuno promijenila izgled. Nekad prekrasna glumica profinjenih crta lica, danas je potpuno neprepoznatljiva. 

U jednom ranijem intervjuu kazala je da se nimalo ne veseli starenju. 'Mislim da mi ne preostaje puno vremena. Nema baš dosta uloga za žene koje nisu više u dvadesetima', rekla je Lara.