KATE HUDSON

Nekad mi se čini da imam 3000 djece, a ne troje

30.08.2019 u 17:11

Bionic
Reading

Uskladiti obiteljski život i karijeru nije lak zadatak, što je dobro poznata stvar mnogim roditeljima, a to je potvrdila i omiljena junakinja romantičnih komedija Kate Hudson

Zvijezda filmova 'Nije zlato sve što sja', 'Kako se riješiti frajera u 10 dana', 'Korak do slave' ili 'Nešto posuđeno', ponosna mama troje djece Rydera (15), Binghama (8) i 10-mjesečne djevojčice Rani Rose, priznaje kako je i za nju usklađivanje poslovnog i privatnog života poprilično kaotično.

'Iskreno, voljela bih kad bih uspjela pronaći neki balans. Tu recepta za uspjeh nema. Idem polako dan za danom, trudim se zadržati zdrav duh i osjećati se dobro fizički i psihički. Radim najbolje što mogu. U svemu tome mi je najvažnije provesti dovoljno vremena sa svojih 3000 djece', bila je iskrena 40-godišnja glumica koja je nakon poroda u rekordnom roku vratila vitku liniju.

Kćer glumice Goldie Hawn pohvalila je svog partnera Dannyja Fujikawu s kojim ima kćerkicu Rani.

'Puno mi je pomogao oko svega. Imati takvu osobu iz sebe je nevjerojatna stvar. Nas dvoje smo fantastičan tim i radimo sve skupa', rekla je plavokosa Amerikanka.

Dodala je i kako svatko od njezine troje djece zahtijeva drukčiju strategiju odgoja obzirom na dob. 'Neću lagati, nije lako. Ryder je najstariji i u svom je tinejdžerskom svijetu pa s njim moram puno razgovarati, Bingham je razigrani dječak, a Rani je još beba. Nekad imam dojam da imam 3000 djece, a ne troje', rekla je lijepa glumica.