NOVI IMIDŽ MELA GIBSONA

Nekad je bio miljenik žena, a danas izgleda neprepoznatljivo

10.01.2018 u 19:31

Bionic
Reading

Slavnog glumaca i redatelja Mela Gibsona sudeći po posljednjim paparazzi fotografijama stigle su godine. Neprepoznatljiva izgleda snimljen je ovih dana u Los Angelesu u društvu 35 godina mlađe djevojke

Svijet ga pamti po fenomenalnim ulogama u nekim od najpoznatijih kino hitova, a nakon toga i po uspješnom redateljskom radu, no izgled Mela Gibsona od tada se znatno promijenio. 

Danas slavni 62-godišnjak izgleda gotovo neprepoznatljivo. Snimljen je ovih dana u Malibuu pri izlasku iz supermarketa u pratnji svoje mlađahne partnerice Rosalinde Ross s kojom je prošle godine dobio sina Larsa Gerarda.

  • +11
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vidno zapušteniji Mel je u ležernom izdanju i sijede, duge brade te sa šiltericom na glavi pokazao kako ne mari za okupljene fotoreportere i nesmetano nastavio uživati u vremenu sa svojom voljenom koja je pak pokazala zavidnu figuru ni godinu dana od poroda. 

Posljednje tri godine, nekadašnji miljenik žena vjeran je atraktivnoj crnki. 

  • +2
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, ovaj kontroverzni glumac otac je ukupno devetero djece. Sedmero djece dobio je s prvom ženom Robyn Moore, s kojom je u braku bio 31 godinu, a s pijanisticom Oksanom Grigorievom ima osmogodišnju kćer Lucu.