Majčinstvo u doba korone

Nedavno su obznanili ime sina, a sad supruga Frane Lasića pozira s njihovim sinom i oduševljava prizorom

28.12.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Hrvatski glazbenik i glumac i njegova supruga, 35-godišnja srpska umjetnica Milena Lasić početkom prosinca su postali roditelji sinčića kojeg su nazvali Nikolas. Malo prije poroda saznala da je pozitivna na koronavirus kao i njezin otac i brat, bio pozitivan. Na sreću, svi su se oporavili i ona sada pokazuje kako uživa u majčinstvu

Sretna mama ponovo je pozirala u njihovom domu u Beogradu, a u opisu fotografije na kojoj nježno u rukama drži svog dječaka, stavila je samo emotikon srca. Unatoč činjenici da je tek odnedavno majka, Milena Lasić u svemu odlično snašla, a kako je nedavno izjavila i Frano se super snalazi.

Milena je otkrila i kako je već tri tjedna nakon porođaja - stala u stare traperice te da se gotovo vratila istu težinu. Priznala je da se i ona opterećuje kilažom i izgledom, ali u vrijeme pandemije je 'shvatila koliko se možda opterećujemo nevažnim stvarima'. Često se, rekla je, susreće s negativnim komentarima u vezi svog braka sa tri desetljeća starijim muškarcem no to je ne opterećuje.

Podsjetimo, Frano i Milena su se vjenčali 2015. godine, a prije toga su se bili skupa tri godine. Ubrzo nakon vjenčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim glazbenim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njezinom umjetničkom stvaralaštvu. Milena je Franina četvrta supruga, a glumac i pjevač iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu.

Milena i Frano Lasić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX