U IŠČEKIVANJU POVRATKA PRINCEZE CHARLENE

Nedavno je na gala večeru stigao u pratnji Sharon Stone, a i na konferenciji u Glasgowu princ Albert će imati zanimljivo društvo

29.10.2021 u 21:58

Bionic
Reading

Princ Albert od Monaka bit će jedan od visokih uzvanika konferencije o klimatskim promjenama COP26, koja će se sljedećeg tjedna održavati u Glasgowu. No, umjesto princeze Charlene, koja je još uvijek u Južnoj Africi, društvo će mu praviti njihovi šestogodišnji blizanci, princeza Gabriella i princ Jacques

Vladar Kneževine Monako izjavio je za časopis People kako nije želio djecu ostaviti same u Monaku, jer princezu Charlene dugotrajna bolest još uvijek sprječava u povratku kući iz Južne Afrike.

'Oni će imati svoj vlastiti program, posjete muzejima i zanimljivim mjestima. Očito je da ih u toj dobi od 6-7 godina ne možete voditi posvuda, jer bi im bilo dosadno na previše službenim događanjima', rekao je princ Albert i dodao kako je ovo prilika da djecu pripremi za budućnost koja ih čeka.

'Mora ih se polako uvoditi u javne nastupe i razne ceremonije. Ako se radi o putovanju, ono ima svoju službenu stranu, ali potrebna je i privatne strana i stvari koji će im otkriti da to može biti zabavno i zanimljivo', rekao je princ Albert i dodao kako je nevjerojatno dijeliti ovakve uspomene s njima.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Princ Albert je sugerirao i kako će se princeza Charlene vratiti kući prije Nacionalnog dana Monaka 19. studenog, dodajući da mu je žena u dobroj formi i puno boljeg raspoloženja.

Princeza je i sama prije nekoliko tjedana u intervjuu za lokalne medije izrazila želju za povratkom u Monako.

'Bila sam loše jedno vrijeme. Imala sam infekciju koja je odmah riješena, ali to me nažalost prizemljilo ovdje u Južnoj Africi na nekoliko mjeseci. Imala sam jedaN vrlo uspješan zahvat, dobro sam i osjećam se puno snažnije', rekla je Charlene i dodala kako ju čeka još jedan zahvat, a onda jedva čeka povratak kući svojoj djeci, koja joj jako nedostaju.

'Kad bi postojala majka koja je mjesecima odvojena od svoje djece, mislim da bi se osjećala isto kao i ja', zaključila je princeza Charlene.

O njezinoj želji za povratkom kući 63-godišnji princ Albert govorio je i nešto ranije.

'Spremna je za povratak kući. U šali je rekla da je spremna otići i na brod kako bi se vratila u Europu', rekao je Albert za People.