izgleda bolje nego ikad

Neda Ukraden otvorila sezonu kupanja: Uskočila u badić i pokazala zavidnu figuru

28.06.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Da jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji izgleda besprijekorno u sedmom desetljeću života, dobro je poznta stvar. Ponovo je opravdala titulu najseksi bake Balkana fotografijom u kupaćem kostimu

Nakon poslovnog puta i neminovnih radova u kući, Neda Ukraden je očito odlučila kratko predahnuti te se posvetila obitelji i uživala u zajedničkim trenucima. Na Instagramu je pokazala da I sa 72 godine izgleda kako bi mnogi mogli samo sanjati.

'Otvaranje sezone 2023', kratko je napisala u opisu prizora nastalog kraj bazena a na kojoj pozira u jednodijelnom ružičastom kupaćem kostimu.

Dobro raspoložena pjevačica cjelokupni look je upotpunila velikim šeširom također u ružičastoj boji i sunčanim naočalama. 'Ah moda... to mi je najveća strast, slabost, gotovo kao doping. Ali ne tako da bih joj robovala. Ne podnosim direktive, must have i biram ono što mi dobro stoji. Dobrom haljinom, odijelom, hlačama, dobrom štiklom, torbom izražavamo svoj stav i o svom tijelu, ali i o događaju za koji se odijevamo, osobi s kojom smo', ispričala je ranije za tportal.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/

Nedavno obnovila obiteljsku kuću u Imotskoj krajini, točnije u Glavini Donjoj u zaseoku Ukradeni. U pozadini se vidi bazen. 'Ovo je više od kuće, ovo je dom, ovo je nešto što se nosi duboko u srcu', izjavila je svojedobno pričajući o toj kući.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević