BARBARA KOLAR:

'Ne volim se gledati dok dirigiram jer sam si grozna'

03.11.2014 u 15:15

Bionic
Reading

Poznata TV i radijska voditeljica Barbara Kolar pokazala je svoj skriveni talent u novom HTV-ovu showu 'Maestro', a zbog svog je dirigentskog zanosa zaradila još veće simpatije gledatelja

Tijekom pet emisija showa 'Maestro' Barbari Kolar posložile su se sve karte pa je s lakoćom stigla do finala. I to kao jedina ženska snaga showa.

Bez obzira na to što mnogi hvale njeno dirigiranje i vide nevjerojatan napredak, Barbara se ne zanosi jer je svjesna svojih grešaka.


'Ne bih rekla da sam rasturila posljednji put. To nije istina. Rekla bih da smo svi griješili, a moje su greške bile najbezbolnije', kaže nam Barbara koja uživa u novom izazovu.

'Moje face su mi jako smiješne dok dirigiram. Žao mi je što ne mogu drukčije prenijeti svoje unutarnje ushićenje i radost, nego na površinu izbijaju moja napetost i trema. Ne volim se gledati dok dirigiram jer sam si grozna', kazala je samokritična Barbara koja dodaje da uživa u ovom projektu kao natjecateljica.

'Uživam u klasičnoj glazbi. Drago mi je ako je ova emisija podsjetila gledatelje da klasična glazba nikako nije dosadna', govori nam Barbara koja kaže da u green roomu međusobno navijaju jedni za druge, ali su pod velikom tremom zbog svog nastupa.

'Najviše se opustimo kad je gotovo', smije se Barbara koju je najviše oduševio žiri.

'Oni su fantastični. Osim što su dobronamjerni, bez sumnje su elokventni te su veliki su ljubitelji i štovatelji klasične glazbe', zaključuje Barbara kojoj držimo fige za subotnje finale showa.