SORAJA VUČELIĆ:

'Ne vidim razliku u kupovini automobila i silikona'

18.10.2011 u 09:36

Bionic
Reading

Bivša stanarka BB kuće Soraja Vučelić uživa u svojoj popularnosti, pa je tako gostovala u emisiji 'Magazin In' na televiziji Pink plus te je još jednom pogazila sve predrasude o sebi

Soraja Vučelić govorila je o predrasudama o sebi, tako se u emisiji osvrnula na komentare drugih da je glupa.

'Za neupućene: studiram psihologiju na filozofskom fakultetu. Tamo i slušam zanimljiv predmet koji se zove socijalna percepcija i stavovi. Taj predmet se bavi ljudskim predrasudama, koje su uglavnom pogrešne', rekla je Soraja koja samo traži od ljudi da joj daju priliku te da je upoznaju.

Soraja je dodala da ne provocira svojim izgledom, nego je samo atraktivna. Najviše je reakcija izazvala kada je pričala o ugradnji silikona. 'Ja sam željela napraviti silikone pa sam ih napravila. Ne vidim razliku u kupovini automobila i silikona', rekla je Soraja koju je druga gošća pokušala uvjeriti da to nije isto, no nije se dala razuvjeriti.

Na pitanje je li uzor djevojkama, rekla je da je mlada cura koja se bori za sebe i da ne želi da je itko uzdržava, sve želi napraviti sama, a pola publike je počelo prevrtati očima na ta njena objašnjenja, no ona se i s tim dobro nosila.

Soraja o silikonima
Publika nije bila uz nju