IRSKI MILJENIK ŽENA

Ne šokira izgledom samo na setu: Colina Farrella znamo kao tamnokosog zavodnika, a sad je gotovo potpuno sjedokos

11.02.2021 u 14:43

Bionic
Reading

Slavni irski glumac, 44-godišnji Colin Farrell, nedavno je šokirao obožavatelje svježe obrijanom galavom. Tu šokovima za obožavatelje nije kraj, jer su iz obrijane glave niknule sijede vlasi

Farrell se u srijedu popodne prošetao Los Angelesom u društvu svoga psa, a na svježe obrijanoj glavi slavnog glumca primjetno je daleko više sive i bijele boje nove kose, nego smeđe po kojoj je do sada bio prepoznatljiv.

Osim prosijede glave, u Colinovom izgledu dominirale su snažne noge, na koje je glumac osjenuo plave atletske hlačice sa žutim rubom.

  • +5
Colin Farell Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I ostatak njegovog outfita bio je u ležernijem tonu, pa se ulicama Los Angelesa prošetao u maslinasto zelenoj majici i Nike tenisicama.

Jedini dio njegovog outfita kojemu nije ležerno pristupio je crna maska za lice, koju je miljenik žena pravilno nosio preko nosa i usta pridržavajući se Covid-19 protokola.

Farrellu ovo nije prvi puta da je potpuno obrijao kosu pa se ćelave glave pojavljivao na brojnim crvenim tepisima 2002. godine, između ostalog i na premijeri filma 'Specijalni izvještaj' u kojem glumi uz Toma Cruisea.

Glumac trenutno snima film Batman s Robertom Pattinsonom kojemu je pripala naslovna uloga, dok će Farrell utjeloviti Oswalda Cobblepota, poznatijeg kao Pingvin.

Upravo je zbog ove uloge Farrell u listopadu prošle godine šokirao svojim neprepoznatljivim izgledom na setu, a nagađa se i da je glavu obrijao upravo zbog snimanja toga filma.