usklađeni stajlinzi

Ne skrivaju se: Robert Pattinson s djevojkom razmjenjivao nježnosti u javnosti

02.05.2023 u 21:33

Bionic
Reading

Glumac Robert Pattinson prvi put se pojavio na Met Gali s djevojkom Suki Waterhouse, s kojom je otvoreno razmjenjivao nježne poglede i zagrljaje na crvenom tepihu

Proslavljeni holivudski glumac Robert Pattinson prošetao se crvenim tepihom Met Gale u društvu djevojke Suki Waterhouse, a iako je par već pet godina u vezi, ovo im je bilo prvo zajedničko pojavljivanje na ovom cijenjenom modnom događanju.

Slavni par inače se drži podalje od svjetla reflektora i svoje intimne trenutke maksimalno skrivaju od radoznalog oka javnosti, zbog čega je njihovo zajedničko pojavljivanje mnogima privuklo pozornost, posebno zato što su pred fotoreporterima opušteno razmjenjivali nježne poglede i zagrljaje.

Pažnju su plijenili i činjenicom da su maestralno uskladili stajlinge. Naime 31-godišnja glumica i manekenka Waterhouse nosila je transparentnu haljinu s efektnim cvjetnim uzorkom i zlatnim nakitom dok je 36-godišnji Pattinson obukao Diorovo tamnoplavo odijelo te stavio zlatnu iglu umjesto kravate i zlatne ukrase na cipelama.

  • +3
Robert Pattinson i Suki Waterhouse Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Zvijezda serije 'Daisy Jones & The Six' birala je haljinu s potpisom Fendija, brenda koji je nekoć vodio slavni dizajner Karl Lagerfeld, kome je u čast, četiri godine nakon smrti, bila posvećena čitava ovogodišnja Met Gala.

Bivša zvijezda 'Sumraka' s Waterhouse je u vezi od 2018. godine, kada su uočeni na spoju u Londonu, a prvi put zajedno su se pojavili na crvenom tepihu tek u prosincu 2022. godine, na Diorovoj reviji u Egiptu.