AMBICIOZAN PLAN

Ne odustaju: Poduzetni Meghan i princ Harry imaju novi projekt s Netflixom

06.08.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa kupili su prava na knjigu autorice Carley Fortune 'Meet Me At The Lake' za svoj sljedeći Netflix projekt

Britanski mediji spekuliraju kako su 'odbjegli' kraljević i njegova supruga platili oko 3 milijuna dolara za prava za knjigu Carley Fortune 'Meet Me At The Lake', koja govori o paru koji se upoznaje u svojim 30-ima, od kojih je jedan - baš kao i princ, izgubio roditelja u prometnoj nesreći još kao dijete, a bavi se između ostalog i o problemima s alkoholom, korištenjem droga, ali i mentalnim zdravljem.

To je prvi zajednički projekt izvan kamera u sklopu njihovog velikog ugovora sa streaming servisom vrijednog 100 milijuna dolara, koji su potpisali prije tri godine.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Izvor je za The Sun on Sunday rekao: 'Teme knjige zaokupile su par i odabrana je za njihovu prvu adaptaciju s Netflixom... Ovo je njihov najveći projekt u kojem će producenti'.

Nedavno je otkriveno da će Sussexi - koji su dosad snimali samo dokumentarne serije poput 'Harry + Meghan' i još jedan dokumentarni program, 'Live to Lead' za Netflix, snimati i novu verziju 'Great Expectations' za streaming diva.

Kako je objavio Wall Street Journal, njihova tvrtka Archewell radi na 'Bad Manners', prednastavku temeljenom na klasičnom liku Charlesa Dickensa Miss Havisham, s usamljenom usidjelicom koja je predstavljena kao snažna žena koja živi u patrijarhalnom društvu, iako ovaj projekt još nema zeleno svjetlo.

Osim toga, Harryjeva dokumentarna serija o Invictus Games također je pri kraju, međutim, Meghanina animirana dječja serija 'Pearl' otkazana je prošlog svibnja, a u međuvremenu je par doživio i veliki poslovni poraz - otkazivanje suradnje sa Spotify. Harry i Meghan, kako kažu dobro upućeni izvori i dalje su vrlo zadovoljni dogovorom s Netflixom. 'Nove tvrtke često rade promjene u svojoj početnoj fazi rada i kad su u pitanju ljudi i strategija, a mi nismo iznimka. Opremljeniji smo, fokusiraniji i puni energije nego ikad prije', rekao je glasnogovornik Archewella.

Inače, njihova je tvrtka nedavno zaposlila glumicu i producenticu Tracy Ryerson, a u međuvremenu, predstavnik Netflixa istaknuo je činjenicu da je 'Harry + Meghan' njihov najveći dokumentarni debi i inzistirao na tome da cijene partnerstvo s Archewellom.

'Nastavit ćemo raditi zajedno na nizu projekata', poručili su.