OMILJENI GLAZBENIK

Stjepan Hauser oduševio fanove fotografijom na kojoj pozira sa svojim roditeljima

06.08.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Naš uspješni violončelist Stjepan Hauser, druga polovica dvojca 2Cellos, svoje je brojne obožavatelje, razveselio simpatičnom objavom u najdražem društvu

Hauser je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija s obiteljskog druženja na kojem se pozirao i u društvu svojih roditelja i rođaka.

Glazbenik svjetskog glasa je na jednoj od fotografija zagrlio svoje roditelje, uz opis: 'Obiteljsko vrijeme'.

  • +2
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Mnogi su obožavatelji komentirali kako je violončelist jako sličan svome ocu, a pohvale je dobila i Stjepanova mama.

'Apsolutno najslađa fotka ikad', 'Imaš prelijepu majku', 'Najbolje vrijeme je ono provedeno s obitelji', glasili su neki od komentara.

opraštaj od domaće publike

[FOTO] Na mjestu gdje je sve počelo: 2Cellos u Areni održali svoj posljednji koncert, pogledajte kakva je bila atmosfera

Pogledaj galeriju

Nedavno se Stjepan hvalio fotografijom u društvu tajanstvene ljepotice, što se nije svidjelo njegovim obožavateljima koji ga su optužili da je ženskaroš budući da se nakon prekida s Jelenom Rozgom, često na društvenim mrežama može vidjeti u ženskom društvu.

Inače, naši proslavljeni violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić na australskoj turneji krajem prošle godine održali su zadnji nastup kao 2Cellos.

Koncertom u Aucklandu 4. prosinca on i Hauser održali su zadnji koncert kao duo i završili veliku svjetsku turneju. Nanizali su šest albuma, ostvarili milijune pregleda na YouTubeu, napunili najveće svjetske dvorane na gotovo svim kontinentima i teško je zamisliti da je im ostao bilo kakav neostvareni san. Njihova inozemna karijera zadnjih je godina i logistički bila ustrojena u svijetu s čim se nitko drugi na domaćoj sceni ne može pohvaliti.