KOLABIRAO NA KONCERTU

Ne ide ga u zadnje vrijeme: Marilyn Manson srušio se na pozornici

20.08.2018 u 22:02

Bionic
Reading

Nakon što je u listopadu prošle godine morao prekinuti koncert jer se na njega srušio dio pozornice, ekscentrični pjevač Marilyn Manson morao je prekinuti subotnji koncert u Houstonu jer se ovaoga puta on srušio na pozornicu

Nedugo prije kolabiranja na pozornici, zbog čega je bio prisiljen ranije završtiti svoj nastup u Houstonu, Manson se žalio na trovnje, ali je nastavio pjevati.

Kako navodi Houston Press, iz prostora ispred pozornice u dvorani Woodlands Pavilion prije Mansonovog nastupa odvedeni su fotografi, jer se glazbenik osjećao vrlo bolesno i nije želio da ga se takvog fotografira.

Nakon izlaska na pozornicu Manson je bio dosta statičan, pridržavao se za stativ mikrofona i tresao, a navodno se i požalio na trovanje.

Otpjevavši pjesmu 'Sweet Dreams' bacio je stativ i krenuo unatrag na pozornici te se srušio. Iako je to mnogima u publici izgledalo kao dio nastupa eksentričnog pjevača, Manson je bio prisiljen završiti koncert.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nije ovo prvi puta da je Manson morao ranije završiti nastup, i to baš tijekom izvođenja svoje verzije Eurythmicsovog hita.

U listopadu prošle godine koncerte je morao prekinuti kad se na njega srušio dio konstrukcije pozornice na kojemu su bila dva ogromna pištolja. Uzrok rušenja konstrukcije bio je Mansonov pokušaj penjanja na pištolje, a to ga je stajalo otkazivanja dijela njegove američke turneje.

  • +8
Marilyn Manson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia