HITNO PREVEZEN U BOLNICU

Ekscentrični pjevač doživio bizarnu nesreću tijekom nastupa

01.10.2017 u 09:56

Bionic
Reading

Pjevač Marilyn Manson dožio je nezgodu za vrijeme subotnjeg nastupa u njujorškoj dvorani Hammerstein Ballroom oko 22,10 sati. Dva divovska pištolja koja su krasila pozornicu iznenada su se srušila na slavnog pjevača koji je odmah hospitaliziran

Ekscentrični pjevač Marilyn Manson tijekom nastupa u subotu u Hammerstein Ballroom centru u New Yorku doživio je bizarnu nezgodu. Dva divovska pištolja koja su krasila pozornicu srušila su se na pjevača nakon što se pjevač pokušao popeti na njih. Nastup je odmah prekinut, a pjevač je odvezen u bolnicu.

48-godišnji pjevač, poznat po svojim morbidnim spotovima i eksentričnoj pojavi, odlučio se usred nastupa popeti na pištolje, no u trenutku kada se pjevač krenuo penjati, željezna konstrukcija za koju su bili zakačeni pištolji srušila se na pjevača i zgnječila ga.

okay so this gun statue fell on Manson and he got hurt so badly they just canceled the show 😱

A post shared by Sophie Saint Thomas (@thebowiecat) on

Pjevaču je u pomoć pohitala nekolicina ljudi koji su s njega skinuli konstrukciju. Pjevač je ostao nepomično ležati te je potom na nosilima prevezen u bolnicu, no za sada je njegovo stanje još uvijek nepoznato. Jedan od obožavatelja uspio je zabilježiti cijelu nezgodu.

Marilyn Manson Hammerstein Ballroom Autor: YouTube
  • +8
Marilyn Manson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia