PLOVI I UŽIVA

Navikli smo je gledati u skijaškom odijelu, a evo kako Ana Jelušić izgleda kada u bikiniju uživa na francuskoj rivijeri

04.09.2022 u 10:56

Bionic
Reading

Naša bivša skijašica koja je obiteljsko gnijezdo sa suprugom Travisom Blackom i djecom svila daleko od Hrvatske, što ne znači da svoju rodnu Rijeku, ali i ostale gradove Hrvatske ne posjećuje. Ipak, trenutno uživa na francuskoj rivijeri odakle je i objavila posljednju fotografiju na Instagramu

Nakon obiteljskog odmora s dvoje nestašnih mališana, kćerkicom Ninom i sinčićem Vitom, naša bivša skijašica Ana Jelušić trenutno uživa i puni baterije na francuskoj rivijeri.

Upravo je od tamo i objavila svoju najnoviju fotografiju, nastalu na pramcu broda koji plovi u nepoznatom smjeru, a ona nasmijana pozira fotografu. Sa slamnatim šeširom na glavi, kako i priliči ljetovanju, te sa sunčanim naočalama kojima se štiti od sunca, Ana Jelušić pozirala je u zelenom bikiniju koji je pokazao njezinu zavidnu liniju i nakon dva poroda.

Godine redovitog treniranja imale su razne dobrobiti, među ostalima i da uvijek bude u top formi.

  • +2
Ana Jelušić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Inače, Ana Jelušić će sa suprugom Travisom Blackom kroz nekoliko dana proslaviti šestu godišnjicu braka tijekom kojeg je njihova obitelj postala bogatija za dva malena člana koji su upotpunili njihove živote. Ana često pokazuje koliko je nevjerojatno da ona i suprug, koji su izrazito tamne kose, imaju djecu koja su s druge strane s plavom kosicom.