JEDAN PROTIV TARIKA

Natjecatelj kviza Tariku: 'Ma nabijem te ja!'

04.06.2011 u 08:56

Bionic
Reading

Čini se da je boravak na galeriji u kvizu '1 protiv 100' i iščekivanje konačnog rezultata puno stresnije nego što smo mogli pomisliti. Tako je jedan simpatični natjecatelj zaboravio da pod bradom ima mikrofon, pa su gledatelji bez problema mogli čuti rečenicu koju je promrmljao Tariku

U četvrtak je u kvizu '1 protiv 100' puno sreće imao izvjesni Ivan Goran Ljubić koji je došao do samog kraja. Pomeo je konkurenciju na galeriji i ostao sam u borbi protiv odabranog natjecatelja.

Kako to obično biva, Tarik je zamolio simpatičnog natjecatelja da se predstavi, no kad je Ivan Goran Ljubić izgovorio svoje ime, voditelj ga nije najbolje čuo, pa ga je zamolio da ponovi. Iz drugog pokušaja je Tariku njegovo ime djelovalo malo smiješno, ali Ivanu se to nije dopalo.

Ljubić je tako očito isprovociran Tarikovom reakcijom, a vjerojatno i pod utjecajem vrućine i stresa u studiju, promrmljao sebi u bradu: 'Ma nabijem te ja!' Pritom je naravno zaboravio da nosi mikrofon i da će osim možda po rezultatu ostati zapamćen i po svojem neobičnom komentaru.