SPLITSKA GLUMICA

Nataša Janjić progovorila o ljubavi i otkrila o čemu sanja

07.06.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Trenutno uživa u čarima braka i roditeljstva, a u jednom od svojih rijetkih intervjua u posljednje vrijeme, otkrila je kakva je ona bila kao dijete. Nataša Janjić izabrala je glumu za životni poziv, a zamalo je završila u novinarstvu. Često je se može vidjeti na raznim eventima, a otkrila je kako najradije koristi svoje slobodne trenutke

'Gluma me zvala jače od novinarstva. Bila sam živo, zaigrano, znatiželjno, temperamentno i multitalentirano dijete, a u glumi su se ti moji talenti najviše osjećali kod kuće. Kada bih glumila, kada nisam bila ja, paradoksalno - bila sam najbliže sebi. Stoga i ne čudi što sam se tijekom cijele gimnazije amaterski, ali opet strastveno, bavila glumom u Gradskom kazalištu mladih. Reakcije i kritike samo su učvrstile moju odluku da upišem Akademiju dramske umjetnosti na koju sam iz prvoga pokušaja primljena', ispričala je Nataša Janjić za Glas Slavonije.

Objasnila je kako je imala sreću odrastati uz roditelje, koji su istinski voljeli i poštovali umjetnost.

Uvijek će, kaže pamtiti snimanje filma Sveti Georgije ubiva aždahu sa Srđanom Dragojevićem, koji je snimala u Srbiji i svoje prvo regionalno iskustvo.

'Na televiziji sam zatim snimala 'Na terapiji', seriju koja je također snimana u Beogradu, a koja je i danas format na koji sam ponosna i koji pripada onakvima kakve i sama volim gledati. U kazalištu ih je bilo mnogo omiljenih, onih koje su se poklopile sa sjajnom ekipom i redateljem, uspjehom kod publike i kritike, osobnim intimnim trenutkom i inspiracijom', ističe.

View this post on Instagram

Anđeoska poruka za danasnji dan 😉👼

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Na pitanje što je potrebno za uzajamnu sreću u ljubavi kaže: 'Ako se dobro sjećam, Sharon Stone jednom je davno rekla da je ljubav rijeka s tri pritoka: seks, razumijevanje i poštovanje. Kad razina jednoga od pritoka opadne, rijeka će presušiti', poručila je glumica.

Snova je, navodi, mnogo da se ponekad čini da i ne stanu u jedan život.

'Od onih posve intimnih poput protezanja mirisa ljubavi, s kojom se svako jutro budim na vječnost, do onih općenitih o boljem svijetu, svijetu bez granica u kojem se ljudi ne će dijeliti na bijele i obojene, žene i privilegirane, pedere i normalne, bogate i stoku, naše i cigane, nego samo na ljude i neljude. Sanjam o životu življenom punim plućima koji ne će ostaviti mjesta žaljenju zbog neganjanja svojih snova jednom kada dođe vrijeme za njegovo napuštanje', priznala je.

Slobodno vrijeme nastoji provoditi sa sinčićem i suprugom Nenadom, kujicom Uškom, prijateljima. 'Volim pročitati kakvu zanimljivu knjigu, slušati glazbu, pogledati dobru televizijsku seriju, hodočastiti dobroj predstavi i izložbi te, po mogućnosti, negdje otputovati', rekla je. 

  • +5
Nataša Janjić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL