NIJE UVIJEK LAKO

Nataša Janjić o životu s dvoje male djece: 'Kad iz spavaće sobe izađeš kao s bojišta, proglasiš pobjedu i - sjedneš da odmoriš’

06.11.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Glumica Nataša Janjić nedavno je dobila drugo dijete, djevojčicu Kaju, i to svega godinu i pol nakon što je rodila sina Tonija. Lagodan život poznata je Splićanka na neko je vrijeme zamijenila pomalo kaotičnim obiteljskim periodom, a često nas na društvenim mrežama nasmije svojim objavama

Ako ste ikada zamišljali kakav je život s dvoje djece mlađe od dvije godine, dok oboje imaju svoje potrebe i razne zahtjeve, Nataša Janjić na svom će vas Instagramu uputiti u tako nešto.

Poznata crvenokosa filmska, kazališna i televizijska glumica u veljači prošle godine dobila je svoje prvo dijete, sina Tonija. Godinu i pol kasnije, na svijet je stigla i kćerkica, djevojčica Kaja.

Iako je Nataši suprug Nenad od velike pomoći kada su u pitanju kućanske obveze i briga oko bebica, priznaje da je ponekad stvarno iscrpljena. Posljednjom objavom mnoge je uputila kako to točno izgleda kada uspavljuje dvoje mališana, a brzo su se u tome pronašla i neke druge poznate mame.

‘Djeca su zaspalaaa! Mužić me uhvatio u onom blaženom trenutku kad iz spavaće sobe izađeš kao s bojišta, proglasiš pobjedu i - sjedneš da odmoriš!’, poručila je Janjić Medančić ispod svoje posljednje fotografije na kojoj je imamo prilike vidjeti u kućnom izdanju na udobnoj fotelji u dnevnom boravku.

Vidno umorna glumica ne krije koliko je sretna što su dječica napokon otišla na počinak, te što se može posvetiti vlastitim potrebama, ali i suprugu.

‘Ajme taj trenutak kad sjediš još pola sata u tišini ne bi li došao sebi’, napisala je mama Nevena Rendeli Vejzović, a brzo se nadovezala i Anita Dujić napisavši: ‘Točno tako...ja sam upravo tako sjela’.