sve joj ide od ruke

Nataša Janjić Medančić otkrila novosti koje će sve iznenaditi: 'Osjećam veliko uzbuđenje'

19.04.2023 u 17:04

Bionic
Reading

Nakon pauze zbog majčinstva, naša glumica vratila se na kazališne daske u Krležinoj 'Legendi' u režiji Ivana Planinića. Svoju svestranost još jednom će uskoro pokazati i na glazbenom planu

Nataša Janjić Medančić pričala je o svojoj uspješnoj karijeri i vremenu provedenim s obitelji. Otkrila je imaju li njezina djeca Toni i Kaja, umjetničkih afiniteta.

Kaže da joj je 'teško tumačiti hoće li netko od njezinih mališana ići njezinim putem, ali vole kazalište, vole priče i knjige, vole malo i glumatati, vole pjevati, jedno od njih čak i jako lijepo. Poželjela je da budu zdravi i da sami, kada za to dođe vrijeme, biraju profesiju 's kojom će ostatak života s ljubavlju i strašću obavljati'.

Otkrila je da se sprema za nastup na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. 'Dobila sam poziv od svog dragog kolege Ive Perkušića koji, osim glumačke, vodi i pjevačku karijeru, da s njim otpjevam jedan duet. Pjesma se još stvara, veselim se jako i kada mi postavite ovako opipljivo pitanje, koje svjedoči o tome da će se to i dogoditi, osjećam veliko uzbuđenje! Rado koketiram s pjevanjem, a kako je riječ o nastupu u mom rodnom Splitu, kako sam mogla odbiti?', ispričala je za Novi list.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Uz to, pripremam i ženski cabaret s Larisom Lipovac Navojec uz još nekoliko glumica, a snima i jedan veliki film prije ljeta. Priznala je da joj fali vremena za 'neformalna druženja, a ta, uz večeru, najviše voli'.