LJETO IZ SNOVA

Nataša Janjić Medančić objavila neodoljiv video sa svojom Kajom koji je nemoguće pogledati samo jednom

19.08.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Početkom ljeta završila je na hitnoj operaciji bubrežnog kamenca, no splitska glumica nije izgubila entuzijazam ni volju za uživanje u ljetnim mjesecima. Od Istre do Dalmacije, sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem te njihovo dvoje djece već dulje vrijeme gušta na najjače, a svoje sretne trenutke redovito dijeli sa svima

Nataša Janjić Medančić s obitelji je svratila i kod prijateljice Marijane Batinić na Šoltu. Društvo se odlično zabavljalo i uživalo (što se moglo vidjeti po njihovim brojnim objavama), a nisu izostali ni uvijek simpatični prizori iz majčinskog dijela života s glumičinim potomcima.

S opisom 'teško u sezoni naći dobrog radnika' glumica je na Instagram storyju pokazala preslatku snimku toga kako njezina jednogodišnja djevojčica Kaja pomaže mami u 'pranju veša'. Mališanka je gurala ručice u vodu, izvlačila robu, doduše na pod, a kad ju je to sve umorilo, samo je sjela.

Početak ljeta za glumicu nije počeo 'slavno'. Odmah po dolasku u rodni Split završila je u bolnici te je podvrgnuta hitnoj operaciji bubrežnog kamenca. No brzo se oporavila i njihova ljetna avantura nastavila se u Nenadovoj rodnoj Istri.