NEMA POVRATKA

Natalie Portman ovime suptilno potvrdila da njezinom braku više nema spasa

10.01.2024 u 13:55

Bionic
Reading

Lijepa Natalie Portman dodala je ulje na vatru na nagađanja o statusu njezinog braka s Benjaminom Millepiedom, nakon što je javnost doznala kako francuski plesač i koreograf nije bio najvjerniji u njihovom braku

Javnost nagađa kako je svojim posljednjim medijskim istupom Natalie Portman zapravo potvrdila kako je njezinom braku s francuskim plesačem i koreografom, Benjaminom Millepiedom, došao kraj.

Nakon što se doznalo kako joj Millepied nije bio vjeran, Natalie se sve češće počela pojavljivati sama, a bez njegove se pratnje pojavila sada i na dodjeli Zlatnih globusa. Najnoviji intervju samo je dolio ulje na vatru, jer je rekla kako trenutno živi u Parizu sa svoje dvoje djece, ne spomenuvši nijednom riječi svog supruga.

Sve otkako su krenule glasine da je prošle godine 46-godišnji Benjamin Millepied imao aferu s 25-godišnjom aktivisticom za klimatske promjene Camille Etienne, i on, ali i 42-godišnja Natalie Portman odlučili su se na sva nagađanja braniti - šutnjom.

Natalie Portman Izvor: Profimedia / Autor: Michael TRAN / AFP / Profimedia

No, novim intervjuom za WSJ, Natalie je suptilno otkrila status svog 11-godišnjeg braka. Naime, tijekom intervjua u njezinom domu u Parizu, Natalie je rekla kako tu živi sa svojom djecom - Alephom (12) i Amaliom (6). Uz to se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila bez vjenčanog prstena, pa se čini kako njihovom braku više nema spasa.

Iako je, navodno, Millepied pokušao sve kako bi spasio brak i vratio Natalieino povjerenje, čini se da u tome nije uspio.