ostavila muža

Između njih je gotovo: Prvo pojavljivanje Natalie Portman bez vjenčanog prstena

06.09.2023 u 16:26

  • +3

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Mjesec dana nakon što je javnost saznala da je glumica Natalie Portman ostavila supruga Benjamina Millepieda, njezino pojavljivanje u javnosti pokazalo je da je braku uistinu stigao kraj. Glumica nije mogla preći preko bračne nevjere svog bivšeg partnera, a u München je stigla bez vjenčanog prstena

Talentirana i svestrana glumica Natalie Portman stigla je München kako bi prisustvovala sajmu automobila, a sudjelovala je na panelu progovorivši o temi održivih putovanja. Iako je tema o kojoj je govorila vrlo bitna i mnogima zanimljiva, veliku pozornost privukao je jedan detalj. Točnije jedan detalj koji nije bio prisutan!

Naime, Natalie Portman prvi put nakon 11 godina snimljena je bez vjenčanog prstena što pokazuje da je njezinom braku došao kraj.

Navodno je glumica ostavila svog donedavnog partnera Benjamina Millepieda koji je imao izvanbračnu aferu. Iako je par pokušao riješiti bračni problem te su posjećivali terapeuta, nevjera je povrijedila Oskarovku koja je zaključila da preko toga ne može preći.

Navodno je bračnoj idili presudila Camille Etienne, aktivistica za klimatske promjene s kojom je Millepied viđen.

Iako u teškom životnom periodu, glumica je blistala u kompletu od tvida, a za ovaj se nastup potpuno odrekla nakita, uključujući i zaručnički i vjenčani prsten.

Natalie Portman i Benjamin Millepied Izvor: Profimedia / Autor: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia