o svemu pomalo

Za Natali Dizdar Oliver je bio simbol Dalmacije: 'Bila sam u njegovom spotu'

28.07.2023 u 16:11

Bionic
Reading

Zadarska glazbenica ove godine prvi put će zapjevati na spektaklu 'Trag u beskraju' koji se i ove godine održava u čast Oliveru Dragojeviću. U srijedu je nastupila i na sad već tradicionalnom 'koncertu' na trajektu koji putuje prema Veluoj Luci u čast legendarnog pjevača

Natali Dizdar kaže da je više puta pjevala Oliverove pjesme na Runjićevim večerima i svaki put uživala. 'Oliver je pjevačka institucija i za mene simbol Dalmacije. Pjevali smo nekoliko puta, bila sam i u jednom njegovom spotu', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Kao najdraži trenutak izdvojila je onaj kad je s njom zapjevao 'Galeb i ja' na njezinim prvim Runjićevim večerima, kad je imala 19 godina.

Izvor: Društvene mreže

Kad je riječ o njezinom odmoru, otkrila je da će na jedrenje tek u devetom mjesecu jer gleda da izbjegne najveću gužvu.

Osim glazbe, Natali radi i kao psihoterapeutkinja. Pričala je o tome što danas najviše ljude najviše muči. Kaže da je to ovisno 'iz koje su države, kulture te da najčešće dolaze zbog anksioznosti, stresa, nemogućnosti postavljanja zdravih granica'. Smatra da 'ima dosta dobrih alata za pomoć i sebi i drugima'.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Od putovanja se sprema u Indiju, a trenutno živi na relaciji Pariz - Zagreb. Na pitanje ima li njezin zaručnik razumijevanja za česta putovanja i poslove i kako teku pripreme za vjenčanje, očekivano je odgovorila da 'nema ništa za otkriti'.