PRISON BLUES

Janica i Ivica Kostelić posjetili državni zatvor u Lepoglavi, a Ivica se primio gitare i zapjevao 'pred vrlo posebnom grupom'

03.02.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Zbog njih dvoje skijanje je bilo najbolja sporedna stvar na svijetu. Slavni brat i sestra nisu samo obarali rekorde i osvajali medalje već su se za svaki bod borili do posljednjeg daha. Zadnji put smo ih vidjeli skupa na promociji knjige '365 sportskih priča' njihovog prijatelja Brune Kovačevića

Kako je to Ivica Kostelić otkrio u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku i Instagramu, on i sestra Janica pojavili su se u najpoznatijoj i najstrožoj hrvatskoj kaznionici u Lepoglavi.

'Jedinstveno iskustvo! Janica i ja smo posjetili državni zatvor u Lepoglavi da bismo govorili pred vrlo posebnom grupom. Bilo je zanimljivo dijeliti misli, emocije, sumnje i humor. Po uzoru na velikog Johnny Casha, svirao sam gitaru', opisao je Ivica nekoliko prizora s tog događaja. Na fotografijama se može vidjeti kako Ivica svira dok ga njegova sestra sluša, kao i zatvorenici.

I dok je stariji brat poprilično aktivan na društvenim mrežama, kao i njegova supruga Elin pa se može vidjeti kako izgleda njihov život, Janica se posljednjih godina u potpunosti povukla iz javnosti. No nedavna dodjela nagrade Hrvatskog skijaškog saveza njezinom ocu Anti Kosteliću - Gipsu za životno, bio je povod kojeg legendarna sportašica nije propustila.

  • +2
Janica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek