kome bolje pristaje?

Poznati Hrvati koji ponosno nose sijede u kosi i bradi

12.06.2017 u 06:38

Bionic
Reading

I dok se brojne zvijezde svim silama bore s prvim znakovima starenja i trude održati mladenački izgled, čini se da nekima to ne predstavlja problem. Da je nošenje brade, ali i sijede kose sve popularnije, potvrđuju nam brojni poznati frajeri čija lica često susrećemo u javnosti, a kojima sijedi look stoji kao saliven

Fizički izgled nosi dobar dio utjecaja, ali u slučaju muškaraca koji s godinama sve bolje izgledaju riječ je o dojmu, o sjaju i o samopouzdanju koje se može odmah prepoznati na njihovim licima.

Nekada su se poznati muškarci mahnito rješavali svojih sijedih pramenova i mnogi su bojali kosu, a onda je došlo do velike promjene. Mnogi očito znaju uživati u svom sve većem broju godina na svojim plećima pa ponosno pokazuju sijede u bradama, svojim frizurama ili noseći oboje.

Mile Kekin uz novi solo projekt pokazao je svoj novi izgled. Dosad smo frontmena Hladnog piva gledali 'golobradog', a sad je glazbenik odlučio pokazati kako mu stoji muževnija varijanta.

Nekadašnji izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić već dulje vrijeme nosi bradu, zbog čega je postao još veći miljenik žena, a mediji su ga uspoređivali i sa sultanom Sulejmanom dok je bio glavni trener kluba Bešiktaša.

Goran Ivanišević je više puta nosio bradu te je brijao. Gotovo sva kosa slavnog tenisača sada je izgubila pigment i blizu je prijelaza iz sijede u bijelu kosu. Njegova frizura i nonšalantan stav odaju osobu koja zna kako može izgledati najbolje, a da se pritom ne doima uštogljeno. Nije ni čudo da mu se mnogi dive, a žene uzdišu za njim.

Bivši hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa kao da je odlučio da vrijeme nema veze s njim. Njemu sijeda kosa i brada itekako dobro pristaju te ih nosi sa stilom.

Kosu prošaranu sijedima već odavno nosi splitski pjevač Giuliano, kojem ni imidž s bradom tijekom ljetnih mjeseci nije stran.

Ok, danas brijanje! 😄

A post shared by Giuliano 🎤 (@giuliano_djanic) on

Po sijedoj bradi i kosi već dug niz godina poznat je i član žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato', glazbeni producent i DJ Tomo in der Mühlen.

#redcarpet #streetfashion #fashiongram #fashionist #fashionblog #djtomo #bucoj24 #tomoindermuhlen #djing #djinglife

A post shared by Tomo in der Muhlen (@tomo_in_der_muhlen) on

Također, neko vrijeme sijedi look njeguje i suprug Jelene Veljače, glumac Dražen Čuček, koji pokazuje kako se sijeda kosa i brada nose sa stilom i elegancijom.

Glumac Livio Badurina prosijedom kosom na prirodan način naglašava privlačnost zrelog momka koji zna tko je i što želi. Zašto bi mijenjao nešto što mu tako dobro stoji?