STIŽE OBRAT

Hoće li Tiffany napokon preuzeti Ivankino mjesto i postati Trumpova 'najdraža kći'?

07.04.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Najstarija Trumpova kći i njegova desna ruka, Ivanka, bila je odsutna u Mar-a-Lagu tijekom njegovog govora nakon podizanja optužnice, zbog čega se šuška da je njihov odnos na tankom ledu

I dok se Ivanka Trump, iz samo njoj poznatih razloga, nije udostojila pojaviti u Mar-a-Lagu, gdje je njezin otac nakon povratka iz New Yorka i podizanja optužnice održao govor, njezina mlađa polusestra, Tiffany Trump, bila je u centru zbivanja, čvrsto stojeći uz oca, unatoč svim optužbama koje su pale na njegov račun.

'Ako pogledamo u prošlost, Tiffany nikada nije bila angažirana oko političkih stvari. No sada kada je njegova miljenica Ivanka odlučila izaći iz politike, Tiffany se trudi biti mu najveća potpora. Ovo bi za nju mogao biti najbolji način da se napokon približi ocu', rekao je dobro upućeni izvor.

29-godišnju Tiffany, Donald Trump dobio je u drugom braku s Marlom Maples, no nikada s njom nije ostvario odnos kakav je imao s primjerice omiljenom Ivankom. Tiffany ne samo da je živjela u Kaliforniji s majkom, dok su svi oni bili u New Yorku, već Trump i nije imao interesa za povezivanje s njom.

  • +4
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Zbog svega je ona bila itekako zanemarena u očevoj političkoj karijeri. Pojavila se tek na republikanskoj nacionalnoj konvenciji 2016. i 2020., njegovoj prisezi, Trump Prideu u Tampi 2020. godine. Za razliku od nje, Ivanka je bila konstantno prisutna u njegovoj predsjedničkoj kampanji, a bila je i njegova savjetnica tijekom Trumpove vladavine.

No, kada je u studenom njezin otac najavio treću kandidaturu, Ivanka se odlučila maknuti od svega: 'Jako volim svog oca, no ovaj put prednost dajem svojoj maloj djeci i privatnom životu. Ne planiram se baviti politikom.'

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se situacija dalje odvijati i hoće li Tiffany napokon uspjeti izgurati, a potom i zamijeniti stariju sestru s mjesta očeve miljenice.