neustrašiva NELA KOSCIS

Naša poznata glumica odigrala predstavu sa slomljenim prstom

26.06.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Osječka glumica, stalna članica ansambla Gradskoga kazališta Gavella, Nela Kocsis doživjela je nezgodu tijekom svojih brojnih gostovanja i igranja predstava. Lijepa glumica slomila je prst na nozi, ali je unatoč bolovima upjela odigrati jednu od svojih zadnjih predstava ove sezone prije zasluženog odmora na koji se sprema ovih dana

'Udarila sam iz sve snage nogom u rizol na terasi u Savudriji. Dva dana  bol je bila podnošljiva i mislila sam da će proći jer  mi to nije bilo prvi put. Situacija se pogoršala baš na dan gostovanja 'U agoniji' u Ptuju kada sam morala voziti. Da stvar bude gora cijelim putem pratilo me olujno nevrijeme. Put koji inače izvezem za dva sata po ovom ludom nevremenu mi je trebalo pet sati i pa sam kasnila na predstavu. Nisam se stigla niti našminkati, a zbog otečene noge predstavu sam odigrala u u japankama. Nakon predstave vozila sam za Zagreb i pala od boli, umora i stresa a u bolnicu ću tek danas', ispričala je za tportal Kocsis Nela.

Jedna od naših najzaposlenijig glumica ovih dana ima još nekoliko obaveza za odraditi, a onda će se uputiti na godišji odmor.

'Ovo ljeto odlučila sam se  odmoriti i biti slobodna. Imam još predstavu 23. srpnjau sklopu Splitskog ljeta, a nakon toga odlazim na jadran. Biti ću ponovo  u Umagu, malo Krk, Pag, Brač.  Naravno, otići ću do svojih u Osijek i dva tjedna provesti na Dunavu', otkrila nam je lijepa glumica. 

Nela Kocsis nedavno je imala premijeru predstave 'Buratino' redateljice Nine Keflin na otvaranju Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album