kao jaje jajetu

Evo na koga je lijepa: Nela Kocsis je ista mama

11.05.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Ona je uspješna Slavonka koju je šira javnost upoznala preko brojnih uloga u televizijskim serijama, ali i u predstavama kazališta Gavella. Slovi i za jednu od najljepših domaćih glumica, a ljepotu je očito naslijedila od majke Agneze

Glumica je čestitala rođendan svojoj mami te ju je ponosno pokazala na svom Facebooku. Sasvim je jasno da je Nela Kocsis svoju prepoznatljivu ljepotu naslijedila upravo upravo od majke te da jako nalikuju jedna na drugu. Slavonkama širok osmijeh nije silazio s lica zbog trenutaka provedenih zajedno u glumičinom rodnom Osijeku.

'Od mame sam naslijedila i crte lica – nevjerojatno joj nalikujem. Ne mislim ni da sam lijepa ni ružna, već da je moje lice 'plastično' u smislu da na sceni mogu biti i lijepa i ružna. Pruža mi mogućnost tumačenja raznih godišta – mogu glumiti mamu kolegama koji su stariji od mene, a ovisno o šminki, mogu biti i ljepotica. Zahvalna sam i na fizičkoj građi jer mi tijelo omogućuje da mogu biti baba, zavodnica, sredovječna žena... Krenula sam težim putem i teško je ljudima pokazati i dokazati da jedna plavuša s atributima može biti pametna i dobra glumica, ali ja ne želim odustati od svoje duge plave kose', ispričala je glumica ranije za Večernji list.