NEPOKOLEBLJIVA IVANA KNOLL

Naša najvatrenija navijačica za hrvatske boje spremna je i kisnuti

11.07.2018 u 19:26

Bionic
Reading

Lijepa Hercegovka Ivana Knoll, koja se tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji nametnula kao naša najvatrenija navijačica, dosanjala je san mnogih navijača i stigla u Moskvu. Tamo se suočila s manjim poteškoćama, no ništa je ne može obeshrabriti

Javila se putem društvenih mreža Ivana čim je stigla u rusku prijestolnicu, objavivši fotografiju u putnom kompletiću, crnoj pripijenoj majici i crnim tajicama s kockicama i istaknutim natpisom Croatia, ispred crkve svetog Vasilija Blaženog.

S istog mjesta Ivana se javila i nekoliko sati uoči utakmice, ovoga puta 'pod punom ratnom spremom' od glave do pete.

Odjenula je lijepa Hercegovka topić i kratku suknjicu s hrvatskim kockicama i dojam pojačala štucnama, znojnikom i mašnom istog motiva. No iako pod punom spremom, Ivaninoj je opremi, kako se kasnije pokazalo, nedostajalo nekih sitnica.

Dok su se ostali navijači okupljali na Crvenom trgu, Ivana se dala u razgledavanje ostalih moskovskih znamenitosti, a u tom turističkom razgledu podletjela je pod kišni oblak.

U tom je trenutku na svoj popis zasigurno dodala i kišnu kabanicu na kockice, ili barem onu prozirnu najlonsku, no iako je u ruci držala nekakvu crnu jaknu, nije se željela zamotati u crno i stojički je u crveno bijelim kockicama istrpjela pljusak.

  • +11
Muke Ivane Knoll u Moskvi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec