LUCIJA LUGOMER

Naša najpoznatija plus size ljepotica otkrila spol djeteta i kakvo mu ime planira nadjenuti

23.08.2019 u 22:39

Bionic
Reading

Nakon što je obožavateljima putem Instagrama otkrila kako sa suprugom Danijelom Grlićem očekuje dijete, Lucija Lugomer sada je otkrila njegov spol i koje mu ime planiraju nadjenuti

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer svojim vjernim obožavateljima na Instagramu otkrila je kako sa suprugom Danijelom Grlićem očekuje sina.

'Sreća naša kada samo idemo po svadbama! Sreća naša pa će Leon jednoga dana biti pravi mali plesač - napisala je Lucija na Instagramu, a brojni pratitelji ispod objavljene fotografije iskoristili su priliku kako bi joj još jednom čestitali na dolasku novoga člana obitelji.

'Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život se mijenja zauvijek.' Napisala je nedavno na svom Instagram profilu naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer i uz to objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Danijelom Grlićem, dok joj je on na trbuh rukama napravio znak srca.

Par se vjenčao 11. lipnja 2018. i to u istoj crkvi gdje su nekoliko godina ranije svoju vezu ozakonili i roditelji Lucije Lugomer. Prije braka tri su godine proveli u vezi, a godinu prije, romantični Danijel Grlić, zaprosio je svoju odabranicu nasred Straduna.