ČESTITAMO!

Naša glumica proslavila rođendan: Ovo su njezina najluđa izdanja

16.03.2017 u 09:08

  • +21

Nina Violić

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Bionic
Reading

Jedna od najboljih i najosebujnijih hrvatskih kazališnih i filmskih glumica Nina Violić jučer je napunila 45 godina. U privatnom životu zgodna Riječanka uvijek plijeni pažnju i oduševljava svojim pojavnošću, a kad je riječ o glumačkoj karijeri, gotovo nijedna njena uloga nije prošla nezamijećeno. U povodu njenog rođendana, prisjetili smo se nekih njenih izdanja u kakvima smo je znali viđati

Od svojih početaka njena javna pojava bila je sinonim za odvažnost i ekstravaganciju u modnom svijetu, ali i poznata kao osoba sa stavom, bez dlake na jeziku i društveno angažirana po brojnim pitanjima.

Iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem Nina ima 14-godišnju kćer Rozu pa trenutačno proživljavaju čari tinejdžerskog doba, no kad je riječ o izgledu, za nju kao da je vrijeme stalo.

Osebujan i po mnogočemu avangardan modni izričaj bio je nekad Ninin zaštitni znak. Od isfuravanja borosana koje je vratila u život i proslavila, do svakodnevnih zanimljivih kreacija koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Danas je ipak umjerenija, ali jednako atraktivna.

'Ponekad sam radikalna, ali ne zato što to želim biti, nego zato što mi mozak ne dopušta drukčije pa ispadnem radikalna. Ne razumijem to i ne mogu se poistovjećivati s onime što se piše, a često se i prepisuju stvari koje sam rekla prije 10, 15 godina, a svaki dan promijenim mišljenje. Da sam osoba koja se malo više brine o imidžu, to bih promijenila, ali nikako da nađem vremena', izjavila je ranije Story.

Jednako joj dobro pristaju duga i kratka kosa

Uvijek je bila sklona zanimljivim modnim dodacima

Nedavno je na premijeri filma 'Trampolin' privukla pažnju u kratkim hlačicama